ww

Nils frahm - Nue

Biliyor muydunuz, bugün değil ama, dün kendi çapımda çok önemli bir doğa olayına tanık oldum &+&^%'! Bilmiyordunuz, anlatayım o hâlde. ;)

29 ocak, geçen sene Mgm' ün doğum gününe denk gelmiş, allalla deyip geçmiştim o gün, bu sene de öyle denk gelmiş laaan, allasen çok ilginç. hatta çok spektaküler bir doğa olayı bu. :P

Hepimizin sevgi patlıcanı, geçen seneden itibaren 525600 dakika daha büyüdü kendi çapında. Hayatımıza 8760 saat daha gülücükler serpiştirdi simalarımıza, 365 gün daha varlığıyla huzuru ve de her daim turuncuyu, sıcaklığı hatırlattı bizlere. Bu arada durup düşününce şöyle, vayların göbeklisini uzayın derinliklerine göndermem işten bile olmuyordu, 8760 saatin nasıl geçtiğini bir ben anlamadım, bir de babazaman. (Homer' cığım, sen alınma bir tanem. Biz seni göbüş göbüş severiz :) Oh yirim seni. )

Geçenlerde, yıllardır okuduğum ama belki de okumaya kıyamadığım ve bu yüzden yarım kalan kitabımdan bir sayfa çevirdiğimde şu minvalde bir söze rastlamıştım. Şöyle buyuruyordu Oğuz Usta Tutunamayanlar' da: "“Hayatımın başı ve sonu belliydi; hiç olmazsa ortasını kaçırmamalıydım.” Usta çok doğru bir noktadan yakalamış sanki. Pastanın arasındaki kremayı nasıl ve neyle yaptığınla alakalı tüm bu yaşam. (ha pasta demişken, yah browni' yi özledik ulağn biz allahsıs ! :P bi kerecik daha lütfen nan :P nan nolur naağn :) )


İnsan genelde akşam saatlerinde duygusal olurmuş, bu yazıyı da öğlen yazmama binâen sanırım gözyaşlarınızı oluk oluk akıtamadım. Ama ben şu anda duygulandım ağlıyorum lan biliyor muydunuz bunu? :'( niohasdsafd.

Sadede geliyorum, ancak hala şarkı bulabilmiş değilim, şarkısız post olmaz cuckoo cocoon' un dediği gibi. Gerçi o onu demedi. Ne ise :)

Dememiz o ki: (çoğul kullanıyorum, neden çünkü diğer sevgili patlıcanlarımızın da bana katılacağını evren şu anda fısıldamakta sağ kulağıma)

İyiiiii kiii doğdun cancanıııım. İyi ki hayatımızdasın, iyi ki gülücükler saçıyor, içimizi ısıtıyorsun. :)

Seviyoruz seni çocukken kollarımızı açıp “bu kadaaaaaar" dediğimiz kadar ;)

Hep bizimle ol.

Ha, saçlarını kestirmemeni söylemiştim sana ki :P (neblim kestirdin mi, en son öyle idi :P)

Seni seven biricik dostların.(sanmayın alayımız yazdık bunu toplaşıp, hepimizin bayılarak izlediği o müthiş klasikten gelsin: "ben hiper usta, yılların eskitemediği hiper usta, klavyeme vurur, ve dönüp arkama bakmam bile !" :P ) Saygıyla selamlamak lazım Yaşar Usta'yı, Münir Usta' yı ve daha nicesini...

Şarkısız bir post, post değildir diyerekten; sizlere Nils Frahm' dan şahane entrümantal bir parça gönderiyorum bugün, Nue:


Kendinize iyi bakın, hasta flan olmayın sakın, lütfen. Yardım edin bu kış günü yiyecek bulamayan kırlangıca, serçeye. Ortak olun insanların mutluluklarına ve acılarına. Dikkat edin çevrenize ve çevrenizde olup bitene... Kendinize de ;)


hiperaktifmanyetik

2 comments:

  1. brownie haftaya geliyo yapiciim yine yeterki sen iste =)

    pek mutlu ettin şu kızı yazdıklarınla (hatta cc, linaros ve biskuwi bilirler uykularını bölüp bloga girişimi)=)

    teşekkürler canımmm bitanesin=*

    ReplyDelete

Featured Post

Origin

You know how the life is; suddenly you have find yourself in another moment and time and you priorities are completely chan...