ww

Troublemakers - Get Misunderstood


Taze bir gece merhabası tüm blogseven insanlara!

Saatim tam 00:00 idi yukarıdaki cümleyi yazarken. Dünün son anı ile bugünün ilk anının öpüştüğü sırada gözlerimi utanarak saatten çekip sizlere bir şarkı göndereyim istedim.

MSN'den şarkı yollayan insanım ben. Değişik geliyor buraya böyle beğendiğim şarkıları ekleyip, tanımadığım insanlara bu şarkılardan bahsetmek. Gerek var mı diye sorar oldum kendime, kendi tembelliğimden, üşengeçliğimden yanıt bile vermedim soruma. Erteledim bu soruya cevap aramayı, bulmayı. Öyleyse kaldığımız yerden devam edelim istedim.

Kuzey sevdamdan hala kopabilmiş değilim maalesef, ama yavaş yavaş kurtulmak gerek, bir saplantı haline gelmesi hoş değil nihayetinde. Bunun için ilk adımı bir önceki şarkıda atmıştım, şimdi de devam etsin, ben de rahatlayayım. Bugün Fransa'dan bir grupla, daha doğrusu Fransa'dan bir grubun Fransızca bir şarkısıyla kirleteyim kalbiniz kadar temiz bu sayfayı :p

"Troublemakers" grubumuzun ismi. Bu grubu kime önerdiysem karşılığında bir güzel küfür yedim. Hatta bir seferinde "Ben sorun yaratan insanları sevmem!" gibisinden bir cevap almıştım. Bir tek ben bayıla bayıla dinliyorum sanırım bu 2 kişilik Fransız triphop, lounge grubunu. Neyse ki kendimi mahalle baskısından kurtarıp haklı mücadelemi bu sayfada siz sevgili blog insanları ile sürdürme şansına sahibim. Sizler de beğenmezseniz gider ağlarım.

Grubun 2001 çıkışlı Doubts & Convictions isimli albümünden bir parça seçtim (2004 yılında bir albüm daha çıkarmışlar Express Way adında, ben de şimdi öğrendim.). Şarkımızın adı "Get Misunderstood". Albümün geneline yayılan Fransızca diyaloglar ve/veya monologlar bu şarkının introsunda kendine yer bulabilmiş. Seksi olmuş, nihayetinde Fransızca konuşuyorlar. 53 saniyelik bu konuşmanın ardından kendinizi güzelim melodiye kaptırıp sarhoş olmamak için hiçbir neden yok. Ben bugün defalarca yaptım bunu. Yazı da ondan böyle sarhoş yazısı gibi oldu, kusura bakmayın artık. Buyrun çakırkeyifliğin tadına varmak isteyenler için gelsin: Troublemakers - Get Misunderstood.


Beğendiyseniz yorum yapın, sevindirin beni blog insanları. Güzel di mi :/

Aşağıdaki linkte ne olduğu yazıyor zaten. Ne yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz.


Cuckoo Cocoon.

1 comment:

  1. ah benim bahtsızım hala yorum yok ehehe

    hem niye beğendirmeye uğraşıyosun ki sen seviosun işte yeter, şarkıyı başkalarından kıskanma derdin de yok hayat sana güzel. :)

    ReplyDelete

Featured Post

Origin

You know how the life is; suddenly you have find yourself in another moment and time and you priorities are completely chan...