ww

Air - All I Need


Bugünden itibaren, fena şekilde alınmış bir gazın gücüyle, 2 yeni yazar daha kendilerince güzel grupları ve şarkıları tanıtmaya başlıyor.
Tabi bu haberi veren kişi olmak istemezdim ama ilk tanıtımı yapma şerefine(?!) ben erişeceğim için ulaklık da bana düştü.


Gece gece, şahane bir gece şarkısı olma özelliği taşıyan bir parçayla başlayacağım.
Çok uzaklardan değil bu şarkı. Çok eski de değil. Herhangi bir yerde herhangi bir zaman kulağınıza çalınması kuvvetle muhtemel bir klasik aslında.
Az çok trip-hop'a bulanmış, boş zamanlarınızda "chill(ing)out" yapanlardansanız şarkıyı da grubu da biliyorsunuzdur zaten.
Girizgahı burada kesip heyecan dozunu daha da arttırmadan önce grup hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum:)
1995'te okuldan arkadaş olan Nicholas Godin ve Jean-Benoid Dunckel tarafından kurulan grup, 1997'de ilk EP'leri olan "Premier's Symptomes" u piyasa sürmüş. 1998 yılında yayımlanan ilk "uzun metrajlı" albümleri Moon Safari ile listeleri kasıp kavuran ve hala bu albümle chillout denilince akla gelen ilk gruplardan biri olan grubumuz bu albümden sonra film müzikleri yapmış, yetmemiş bu müzikleri albüm olarak yayımlamış. 5 stüdyo albümü bulunan bu grubumuz Air!

Grup hakkında kıssacık bilgilendirmeden sonra günün şarkısına geçebiliriz artık. Turuncu insan Begüm'ün özel isteği ile aşağıda dinleyeceğiniz şarkı Air'ın Moon Safari albümünden. "All I Need".




C.C.

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. canlarım benim.! süperr şarkılar! devam devam!

    ultimate turuncunus :x

    ReplyDelete

Featured Post

Origin

You know how the life is; suddenly you have find yourself in another moment and time and you priorities are completely chan...