ww

Flunk - Down


* Evet, Biskuwi'nin günü bitti. Yirmi dört yaşından saat almaya başladığı şu dakikalarda bilogu tekrar bizim kullanımımıza açtığımızı söylemek isterim. Şimdi, ey ulu dokuz, çalıştırın parmaklarınızı zira sincap avcılarımız güzel güzel şarkılar beklemekteler. Onayın beni sincap avcıları! "Eveet" seslerinizi duyar gibiyim!

* İlk yazdığım posttaki şarkıyı bölüp anbean bana yaşattığı hissiyatı anlatmak çok zor iş imiş. Bir ilkti diyelim, yazarımız üslupta bocalama yaşıyor diyelim ve bir sonraki maddemize geçelim.

* Şimdi şehirler arası üniversitecilik işine girişmek, bunu icra eden kimselerin bileceği üzere biraz meziyetli iştir. Hele bunu bizim üniversitede icra etmek ayrıca eziyet ihtiva eder. Nasıl, misal yazın bağrında insanlar İç Anadolu'nun herhangi bir kentinin otogarına Akdeniz iklimine kavuşma amaçlı gelirlerken siz hafta sonu anne baba görmeye gelmişsinizdir topu topu iki günlüğüne, başka bir İç Anadolu kentine doğru yollanırsınız. Akdeniz mi dediniz? Haha, güldürmeyin beni.

Neyse, eğer şanslı bir homosapiyen iseniz yanınıza kimse oturmaz, mis gibi yolculuk olur sonra. Gelin görün ki siz de "Şanssız sıfatı eğer bir insanda vücut bulsaydı o ben olurdum." diyen güruhtansanız, yanınıza oturan kimse soslu fıstık bile yiyiyor olabilir. Suratınızın girdiği şekilleri görmemek için pencereden de bakamazsınız. Vah sizin halinize o vakit.

Neyse, dayandınız yine ölmediniz. İndiniz otobüsten.

"Birbirine kavuşan sevdicekler..."
"Anne babaya kavuşan çocuklar..."
"Kardeşlere kavuşan anne babalar..."

Şeklinde varyasyonlar sıralayabiliriz.

Karşılayanınız yok, güzel. Heh, kaldırınız şimdi sizinle aynı boyutlara sahip bavulunuzu. Hacmi kastetmekte bu ifade, ağırlığını hesaba katmıyoruz.

AŞTİ merdivenleri çıkışındasınız işte! Siz o kadar da şanssız değilsiniz belki de, halen ölmediniz, bakın!

***

Şimdi kaldırın bavulunuzu, kutsal AŞTİ merdivenleri dörtlüsünün ilkini bir gazla çıkın. Evet, dörtte birini bitirdiniz. Nefes alıp verin, kaldırın, diğer dörtlü, süper. Merdivenleri çıkarken 45 derecelik açı yaptınız, bakın şimdi orada kenarda kocaman bir billboard ve onun köşesi var, gördünüz mü? Kaldırın kafanızı çarpın oraya. Ölmeye meyletmiş beyin hücreleriniz ölümü gerçekleştirdi, çok geç olsa da seyvırınız geldi değil mi?

Seyvır: "Yardım edeyim mi bayan?"

Fakat artık çok geçti...

***

Bunun üzerine bir mutsuzluk tanımı yapın, ben de çekilirim bu blog aleminden. İddialıyım!

***

* Evet sevgili çalgılıgurme takipçileri, siz bunları icra ederken kulağınızda şu şarkı olsun; hafif hüzünlü, biraz mutlu bir o kadar öyle ironik, karmaşık, histerik... Bir de beni hatırlayın.

* Müsait zamanda çekeceğim bu şarkıya klip de... Sözüm olsun.

"...down down down down but i don't know what it means..."



Seviyoruz sizleri. Kalınız şimdilik sağlıcakla o vakit.

Laf etti: Sinek Efendim!

2 comments:

  1. yirmiüçle konuştum haberler iyi...

    ReplyDelete
  2. orta yaş sendromuna yirmi üçten girmesem iyi asıl. zaman daraldıkça...:D sen girme ama biskuwi, sen gençsin henüz. :D

    ReplyDelete

Featured Post

Origin

You know how the life is; suddenly you have find yourself in another moment and time and you priorities are completely chan...