ww

Tenebris - Coldstar



Selam blog,

Yine pek uykumun olmadığı zamanlardan biri. Sorular aklımda, paylaşmak istedim biraz. Yıl biterken, yapmayı istediğiniz ama yapmadığınız şeyler oluyor mu? Ya da kendinizi hala olmanız gereken noktadan geride gördüğünüz? Kötü manada değil söylediğim, bu ara bile yapmak istediğim ama yapamadığım o kadar çok şey biriktiki. Hani hepberaber şuraya gidecektik, hani bunları yapıcaktık, hani şunu alıcaktım hani hani hani.. Blogla alakası da şu; bu durum bende o kadar fazla tekrar ediyorki, en azından söz verdiğim şarkıyı -yıl bitmeden- bloga koyup bir maddenin daha üzerini çizmek istedim aklımda.


Şarkı Tenebris - Coldstar (albüm kapakları sizce de çok güzel değil miii!). Pek duyulmamış eski bir grup. Aslında türünde çok başarılı olduğunu söylemeliyim. İnternet ortamında haklarında az bilgi bulunması (hiçbir şey nerdeyse) ve bu kadar az tanınmalarıysa, ya çok başarılı olduklarının ya da gereğinden daha az değer verildiğinin göstergesi.




yaklaşık olarak şöyle bişi->
one step, one step ahead
one step, one step ahead
thunder the silent but the aim is clear
yeah, try to run away, but the end is near
one step, one step ahead, one step, one step ahead


İyi Seneler !

MGM

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Origin

You know how the life is; suddenly you have find yourself in another moment and time and you priorities are completely chan...