ww

Gotan Project - La Viguela


Bayram şekeri tadında bir merhaba herkese. Bugün elimde şarkılarla dolu bir poşetle kapınızı çalacağım ve ağzımı yayarak "Bayramınız kutlu olsun!" diyeceğim. Sizden şeker istemiyorum, bu sefer ben size şeker gibi bir şarkı verip, gideceğim.

Bilen bilir, Ankara'da Şaman'dan başka bir yere gidip de içmişliğimiz azdır. Başka bir yere gidince memnun kalmayız, Şaman'la kıyaslar, eksiklerini belirler, dayanamayıp kalkıp Şaman'a gideriz.

Şaman candır.

Neredeyse her gün Şaman'da dinlediğimiz, melodisine ağzımızdan çıkardığımız ilginç seslerle eşlik ettiğimiz gizemli şarkıyı bir gün tuvalet dönüşü sarhoşluğunun verdiği gamsızlıkla bardaki bilgisayardan görüp büyüyü bozduğum için kendimi suçluyorum. Hem sanık hem de savcı olunca işin içinden çıkmak zor olmalıydı, fakat suçunu ve cezasını kabul etmek erdemini benliğimde taşıdığımdan kolayca hücreme yerleşebildim. Bu şarkı bizim için "Şaman Şarkısı"ydı. İntrosundan tanıyıp "Oooooo... Şaman Şarkısı!" deyip, şarkıya bardak tokuştururduk. O günler geride kaldı. Artık siz bile dinleyebilirsiniz, Gotan Project-La Viguela:



İyi bayramlar.

Cuckoo Cocoon.

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Origin

You know how the life is; suddenly you have find yourself in another moment and time and you priorities are completely chan...