ww

Husky Rescue - Sunset Drive


Merhaba ey sevgili blog ve müziksever güzel insanlar,

Karşınıza yeni bir parçayla ve grupla gelmenin verdiği hafif utangaçlıkla bugünkü şarkımızı sizlere dinletmek istiyorum. Parçamız yazın bu soz günleriyle zamanımızı hoş beş ederken ona dinletip eğlendirebileceğimiz bi parça.

Neyse lafı daha fazla gevelemeden sizi parçamızla başbaşa bırakıyorum canlar. Buyrun bakalım karşınızda Husky Roscue ve parçaları Sunset Drive...

Huscy Rescue, Sunset Drive

Evet bu eğlenceli ve biraz deneysel parçamızdan sonra tekrar beraberiz. Şarkıyı beğenenlere birde bu parçanın canlı versiyonunu dinlemelerini öneriyorum. Aralarında ciddi fark var ancak ikiside çok güzel olmuş. Farklı ama güzel tatlar diyoruz.

Grubumuz Helsinki de kurulmuş. İlk albümlerinin kayıdında 20 den fazla müzisyen bir şekilde parçalarda yer almış. Tabi bunun da etkisiyle ortaya çok değişik, farklı, deneysel ama çok güzel bir albüm çıkmış. Tarzlarını genel olarak trip-hop, ambient-pop ve elektronik kalıplarının içerisine sokabiliriz.

Grubun birde konser kadrosu var ve bu kadro 5 kişiden olşuyor. Konser perfonslarında ise tarzları biraz daha alternative'e kayıyor ancak bunda da oldukça başarılı olduklarını söyleyebilirim.

Parçamız ise elektronik altyapısı üzerine oldukça yoğun trip-hop etkileşimleri içeren
bir şarkı. Parça içerisinde geçişlerin ise oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. Vokalin parça ile uyumu ise harika. Yumuşak sesi parçayı oldukça dinlenebilir kılıyor.

Mamafi yazın son günlerinde bu grubun tadına bakmak damaklarınızda oldukça güzel bir tat bırakabilir efendim. Denemeden geçmeyiniz diyorum.

Grup hakkında daha fazla bilgi almak isteyenlerin ise aşağıdaki linki tıklamaları yeterli.

Husky Rescue - MySpace

Herkes kendine çok iyi baksın o zaman,
Haydi kalın sağlıcakla...

biskuwi

NOT: Son günlerde yatan blogun kıymetli diğer yazarlarına hep beraber selam ediyoruz.

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Origin

You know how the life is; suddenly you have find yourself in another moment and time and you priorities are completely chan...