ww

God Is An Astronaut - Infinite Horizons


Merhaba sevgili blodseverler, bugün karşınıza iki post-rock grup ve parçayla geldim. Bu parçalarımız adeta dinlerken hayallerinizin fon müziği, soundtracki oluyorlar. Belki post-rock'ın barışcıl doğasından kaynaklanan bir şey bu ama herneye dayanırsa dayansın ruhunuzu okşamayı başarıyorlar.

Evet size bugün iki parça tanıtıcağım demiştim. Buyrum ilk grubumuz God Is An Astronaut ve parçaları Infinite Horizons...



Önce grubumuzdan biraz bahsedelim. Grubumuz İrlanda da kurulmuş. Tarzları ise instrumental/post rock. İlginç ve çekici tarafları ise elektronik altyapıyı parçalarında çok iyi kullanabilmeleri. Dinlerken hiç bir yapaylık hissedilmiyor bu güzide grubu.

Parçamız ise adeta ruhumuza hitap ediyor. Hayallerimiz bir bir gözlerimizin önünde canlanırken ,bu parçada salınımına sanki hafifçe devam ediyor.

Eğer gerçekten astral seyahat varsa sanırım onu gerçekleştirirken bu parçayı dinlerdim.

Grup hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler aşağıdaki linki tıklayarak grubun Myspace sayfasında çok daha fazla bilgi alabilirler.

God Is An Astronaut - MySpace

İkinci grubumuz ise Sigur Ros ve dikkat çekici parçaları Svefn-g-englar sizlerle...



Grubumuz Icelandic post-rock kalıbında bir şeyler yapıyorlar. İlginç olan ise minimalist bir yaklaşım sergilemeleri yani minumum elementle yapabildikleri en güzel parçayı yapmaya çalışmaları. Ama bunda gayette başarılılar.

Parçanın özellikle 3:00 civarlarında adeta bir şeyler sizi koltuğunuzdan kaldırıp alıp götürüyor. Parça bitiiğinde ise yerine oturmuş boş gözlerle çevreye bakar buluyorsunuz kendinizi.

Grup hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler aşağıdaki linki tıklayarak grubun Myspace sayfasında çok daha fazla bilgi alabilirler.

Sigur Ros - MySpace

Neyse efendim şimdilik bu kadar diyelim. tekrar görüşene kadar kendinize çok iyi bakın...

Haydi kalın sağlıcakla...

Karalayan: biskuwi

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Origin

You know how the life is; suddenly you have find yourself in another moment and time and you priorities are completely chan...