ww

Moloko - Sing it Back


Merhaba sevgili blogseverler, bugün karşınıza yaza uygun, easylistening, şeker bir parçayla geldim.

Hani boyle gün içinde ofisinizde sıkıldığınız anlar olur. Böyle mesai saatinizin bitmesini istersiniz. O anlarda dinleyip garip şekillerde el kol hareketleriyle oynayıp herkesin tuhaf bakışlarını üzerinize çekebileceğiniz bir parça ister misiniz? İşte sizin için geliyor bu parça sıcaktan bunalmış kıpırdamak isteyen müzik severler.

Moloko ve oynak hitleri Sing it Back sizlerle...



Önce biraz grubumuzdan bahsedelim isterseniz. Grubumuz İngiltere/İrlanda çıkışlı elecronic/pop trip hop tarzına sokabileceğimiz bir grup. Aslında tarzlarıyla büyük dikkat çektiler 90'ların ikinci yarısında ve 2000'lerin başlarında. Hatta belkide icra ettikleri tarz göz önüne alınacak olunursa en başarılı ve özgün gruplar.

Grubun dikkat çeken en önemli özelliklerinden biri müthiş sahne performansları. Bu yüzden de zaten size bir sahne performansını izlettirdim. Ancak burda onlar hakkında çok küçük bir ipucu var. Gerçekte Roisin'in sahnedeki dansları ve sempatik hareketleri ayrıca grubun diğer elemanlarının(klavyeci başta olmak üzere) çılgınlıkları sahne performanslarını müthiş kılıyor.

Parça hakkında yorum yapacak olursak tam anlamıyla klasik bir Moloko parçası diyebiliriz. Kıpır kıpır melodiler, yaratıcı düzenlemeler, Roisinin'in güzel sesi parçaya hayat veriyor.

Hayde o zaman sevgili blogseverler, sing it back diyoruz ve parçamızı loopa alarak sizlere veda ediyoruz.

Bugünlük bu kadar diyelim, hayde kalın sağlıcakla...

biskuwi

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Origin

You know how the life is; suddenly you have find yourself in another moment and time and you priorities are completely chan...