ww

She Wants Revenge - These Things


Herkese tekrar merhabalar,

Bugün yeniden Amerika çıkışlı bir grupla karşınızdayız. Grubumuz Kaliforniya da kurulmuş ve esas olarak 2 kişiden oluşuyor, grubumuzun ismi de She Wants Revenge.

Grubumuzun(duo) ilginç bir tarzı bulunmakta. Belki şöyle anlatabiliriz grubumuzun tarzını. 20 yıl öncesinin goth rock gruplarını "lyric"leriyle birlikte alın sonra onu günümüzün bütün elektronik müzik imkanlarıyla bir güzel yoğurun. İçine de biraz heyecan katın aynı zamanda sizi dans etmeye çağırsın. İşte karşınızda She Wants Revenge. Grubumuz da zaten asıl amaçlarını kadınları hem dans ettirmek hem de ağlatmak olarak belirtmiş.

Buyrun bakalım She Wants Revenge ve çok sevilen hitleri These Things...



Sizin de fark etmiş olabileceğiniz gibi soundları biraz Interpolü andırıyor. İki grubun fanları arasında da zaten bu tartışma hırla gitmekte. Onlar tartışa dursun biz birazda parçamız hakkında konuşalım.

Parçamız hafif distortionlu gitar rifinin üzerine yarı elektronik - elektronik öğelerin işlenmesiyle oluşturulmuş. Aslında melodisi gayet hüzünlü olmasına rağmen parça sizi bir yandan dans etmeye zorluyor sanki.

Davul ve Gitarın uyumu parçanın bir diğer güzel yani. Ayrıca Justinin durağan ama etkileyici vokali de cezbedici.

Grumuzun da amaçladığı gibi belkide ağlayarak dans edebilecek bir parça These Things. Yani en azından denemeye değer.

Sonuç olarak dinlemeye değer güzel bir parça sizleri bekliyor.

Şimdilik bir diğer yazıya kadar kalın sağlıcakla bakalım...

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Origin

You know how the life is; suddenly you have find yourself in another moment and time and you priorities are completely chan...