ww

Kristin Asbjørnsen - Snowflake


'gizemli' bir merhaba blog insanları..

Bu okuduklarınız her ne kadar C.C. tarafından gönderilse de yazının ona ait olmadığını en başında belirtmek isterim.
Tatilden yeni dönen bu blog yazarını, düzgün bir tatil yapamamış olmanın verdiği çekememezlik duygularıyla kaçırmış bulunmaktayım. Diğer yazarlara ve takipçilere buradan duyrulur. Sevinir misiniz üzülür müsünüz orasını bilemem ama amacım para değil,telaşlanmayın. Bugün için amacım sadece bu blogdaki yetkisini kullanmak.. Evet, aslında bu saatte burada olma sebebim kendime ve de size bir değişiklik olması vaadiyle bir şeyler karalamak. Bu teklifimi C.C.'ye sundum ve o da teklifimi hemen kabul etti, sağolsun.

Gel gelelim paylaşmak istediğim isim ise Kristin Asbjørnsen. Evet evet hani şu Charles Bukowski'nin Factotum (her şeyi yapan) kitabından esinlenerek çekilen filmin en sonunda çalan enfes 'Slow Day' şarkısını söyleyen cennetten çıkma sesin sahibi.. Norveç doğumlu olan bu muazzam sesin Kvitretten, Dadafon, Krøyt gibi gruplarda yer almasının yanı sıra solo kariyeri de mevcuttur.
Belirtmek istediğim ise son albümü 'The Night Shines Like The Day'de benim en ilgimi çeken 3. parça, Snowflake. İnişleri çıkışları olan bir parça. şarkının bazı bölümlerinde oturduğunuz yerden yükseldiğinizi hissederseniz şaşırmayın, olasıdır, bana da oluyor çünkü.

Neyse iyi niyetleri suistimal etmemek gerek,çok uzatmayayım.Pamuklara sarmalanacak bu buğulu sesi dinlemek isterseniz buyrun videosu aşağıda.


Hepiniz mutlu kalın efenim.

yazan çizen: bir dost :)

1 comment:

  1. kimsin sen? :D

    şarkı şahane olmuş şaka bir yana yazarın eline sağlık diyoruz...

    ReplyDelete

Featured Post

Origin

You know how the life is; suddenly you have find yourself in another moment and time and you priorities are completely chan...